Taalarmoe (vervolg)

Ja hoor, daar gaan we weer.
Vandaag op Teletekst p.802.


Wie liegt er nu?
De KNVB, die zegt er niet op terug te komen, terwijl ze dat juist wel doen
door te reageren?
Of NOS-Teletekst die niet beseft dat terugkomen op en terugkomen van zo’n beetje elkaars tegenovergestelde zijn?

Sukkels.

3 gedachten over “Taalarmoe (vervolg)

  1. Fijn dat U steeds op dergelijke slechte omgang met de taal wijst, want goed gebruik van de taal is uiterst belangrijk om misverstanden in de communicatie te vermijden. Aangezien ik minder goed taalonderwijs heb genoten dan U, leer ik ook vaak van uw opmerkingen. Ik zat in de periode 1977-1984 op het St. Ignatiusgymnasium en helaas had ik niet zo’n goede leraar Nederlands. Had ik U maar als leraar Nederlands gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.