Even geduld a.u.b. (2)

Wederom een lange periode van radiostilte. Ditmaal komt dat op het conto van onze verhuizing binnen Boxmeer die mij dag in dag uit volledig beheerst. Maar de hoop is dat er na 1 augustus wat rust in de tent komt.

Je kent het misschien wel: al die sores rond het uitruimen, schoonmaken, bijwerken van het oude huurhuis om het in lege en toonbare staat op te leveren, en tegelijkertijd al het geregel en gedoe met het spiksplinternieuwe appartement waar alles op alles zit te wachten, afspraken (stucadoor, keuken plaatsen, vloerbedekking leggen) vaak slechts vertraagd worden nagekomen, waardoor de hectiek alleen maar toenmeent. En dan nog maar afwachten of telefoon/internet het snel zullen gaan doen.

Inmiddels 5 kilo afgevallen.

Kortom, heb nog even geduld ende versaget niet. Het genoegen van het uitgesteld verlangen, noem ik dat altijd maar.

Tot gauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.