PF 2014

Op 21 november 2013, ’s ochtends vroeg, zagen we tot onze schrik dat er die nacht 13 cm sneeuw was gevallen. De eerste van het jaar. Op zich wel mooi en aardig, ware het niet dat wij net die ochtend per auto op weg moesten naar het vliegveld van Dôle voor een lang weekeinde in Porto. En zie dan maar hoe je veilig en wel het dorp uit komt.
Het is toch gelukt, zoals je elders in deze weblog kunt lezen.

Het is onze gewoonte rond de jaarwisseling een sneeuwfoto te presenteren met een bijpassende en opbeurende tekst waar je het een jaar op moet kunnen uithouden. Die ochtend stond mijn hoofd er echter nog niet naar, en tot overmaat van ramp viel er na 21 november tot en met 31 december geen vlok meer uit de hemel boven Rosoy-sur-Amance. In arren moede zocht ik mijn alternatief bij Louki. Helaas bleek deze aanblik te weinig aan de kerstgedachte te beantwoorden, zodat de foto niet de vereiste helft-plus-één-meerderheid kreeg hier.

Aan een binnenkring van familie en kennissen hebben we toen maar een sfeerbeeld van onze voorgevel gestuurd. Voor wie dat niet heeft ontvangen geldt in even gemeende mate: al het beste voor 2014.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.